Het Kerstverhaal

Aflevering 25: Cora en haar vrienden zijn aangekomen in Bethlehem op de dag voor het Kerstfeest. Ze horen van Hreels duistere plan om baby Jezus te ontvoeren en ze gaan onmiddellijk op zoek naar Maria en Jozef om hen te waarschuwen, maar Hreel is hen voor... Wat moeten ze doen om het Kerstfeest te redden? Gelukkig heeft Cora een idee...

DVD 13

Aflevering 25

Achtergrondinformatie

Samenvatting

ACHTERGRONDINFORMATIE
In dit fragment van Chi Rho wordt voor het eerst kerstfeest gevierd: Jezus wordt geboren. Dat is goed nieuws. We zien drie wijzen die een ster volgen om Jezus te zoeken. De ster aan de hemel wijst ze de weg. De ster wijst naar een dierenstal. Daar, in een voederbak, bij de dieren, ligt, in doeken gewikkeld.... het kindje Jezus.

Door de geboorte van Jezus staat de hele wereld op zijn kop. Deze kleine baby wordt een man die de hele wereld zal veranderen. Door Jezus kunnen we zien wie God is.

VRAAG
Wat is jouw mooiste kerstherinnering?


DOEN
Je hebt net nagedacht over jouw mooiste Kerst. Op de website vind je een leeg fotolijstje bij downloads. Dat fotolijstje mag jij gaan vullen met jouw mooiste herinnering. Print de fotolijst en teken, schrijf, of beplak het lijstje met jouw mooiste herinnering van Kerst.